Tiêu chuẩn

Cập nhật, cung cấp thông tin Tiêu chuẩn trong và ngoài nước. Gồm các chủ đề: vệ sinh an toàn thực phẩm, thuỷ sản, xây dựng, bảo vệ môi trường, giao thông,...

STTTên tài liệu
1. ASTM E460-21 - Standard Practice for Determining Effect of Packaging on Food and Beverage Products During Storage

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2021 850
2. ASTM E2299-13(2021): Standard Guide for Sensory Evaluation of Products by Children and Minors

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2021 214
3. ISO 20980:2020: 'Artichokes -Specification and test methods

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2020 212
4. ASTM E2454-20 - Standard Guide for Sensory Evaluation Methods to Determine Sensory Shelf Life of Consumer Products

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2020 52
5. ISO 13300-2:2006 - Sensory analysis -- General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory -- Part 2: Recruitment and training of panel leaders

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2006 51
6. ISO 5496:2006 - Sensory analysis -- Methodology -- Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2006 406
7. ISO 13301:2018 - Sensory analysis — Methodology — General guidance for measuring odour, flavour and taste detection thresholds by a three-alternative forced-choice (3-AFC) procedure

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2018 762
8. ISO 21149:2017. Cosmetics — Microbiology — Enumeration and detection of aerobic mesophilic bacteria, 32tr

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2017 598
9. ASTM E2454 - 05(2011): Standard Guide for Sensory Evaluation Methods to Determine the Sensory Shelf Life of Consumer Products

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2016 599
10. TCVN 8244-3:2016 - Thống kê học – Từ vựng và ký hiệu – Phần 3: Thiết kế thực nghiệm ( tương đương ISO 3534-3, Statistics — Vocabulary and symbols — Part 3: Design of experiments)

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2016 964
Trang 1 / 3: Đầu Trước 123 Sau Cuối
Scroll