Tiêu chuẩn

Cập nhật, cung cấp thông tin Tiêu chuẩn trong và ngoài nước. Gồm các chủ đề: vệ sinh an toàn thực phẩm, thuỷ sản, xây dựng, bảo vệ môi trường, giao thông,...

STTTên tài liệu
1. ISO 4120:2021: Sensory analysis -- Methodology -- Triangle test

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2021 816
2. ISO 11132:2021 - Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panel

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2021 817
3. ISO 20980:2020: 'Artichokes -Specification and test methods

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2020 179
4. ASTM E2454-20 - Standard Guide for Sensory Evaluation Methods to Determine Sensory Shelf Life of Consumer Products

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2020 181
5. ISO 5496:2006 - Sensory analysis -- Methodology -- Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2006 18
6. ISO 13301:2018 - Sensory analysis — Methodology — General guidance for measuring odour, flavour and taste detection thresholds by a three-alternative forced-choice (3-AFC) procedure

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2018 375
7. ISO 13299:2016: Sensory analysis -- Methodology -- General guidance for establishing a sensory profile

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2016 374
8. ISO 5497:1982: Sensory analysis -- Methodology -- Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2016 212
9. ASTM E2454 - 05(2011): Standard Guide for Sensory Evaluation Methods to Determine the Sensory Shelf Life of Consumer Products

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2016 567
10. ISO 29842:2011- Sensory analysis — Methodology — Balanced incomplete block designs (+ISO 29842:2011/AMD 1:2015)

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2011 568
Trang 1 / 2: Đầu Trước 12 Sau Cuối
Scroll