Tiêu chuẩn

Cập nhật, cung cấp thông tin Tiêu chuẩn trong và ngoài nước. Gồm các chủ đề: vệ sinh an toàn thực phẩm, thuỷ sản, xây dựng, bảo vệ môi trường, giao thông,...

STTTên tài liệu
1. ISO 4120:2021: Sensory analysis -- Methodology -- Triangle test

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2021 723
2. ISO 11132:2021 - Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panel

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2021 89
3. ISO 20613:2019: Sensory analysis — General guidance for the application of sensory analysis in quality control

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2019 917
4. ISO 13300-1: 2006 - Sensory analysis -- General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory -- Part 1: Staff responsibilities

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2006 915
5. ISO 13300-2:2006 - Sensory analysis -- General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory -- Part 2: Recruitment and training of panel leaders

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2006 915
6. ISO 5496:2006 - Sensory analysis -- Methodology -- Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2006 280
7. ISO 13301:2018 - Sensory analysis — Methodology — General guidance for measuring odour, flavour and taste detection thresholds by a three-alternative forced-choice (3-AFC) procedure

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2018 281
8. ISO 13299:2016: Sensory analysis -- Methodology -- General guidance for establishing a sensory profile

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2016 636
9. ISO 5497:1982: Sensory analysis -- Methodology -- Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2016 474
10. ISO 29842:2011- Sensory analysis — Methodology — Balanced incomplete block designs (+ISO 29842:2011/AMD 1:2015)

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

2011 830
Trang 1 / 2: Đầu Trước 12 Sau Cuối
Scroll