Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Peer review of the pesticide risk assessment of the active substance Bacillus subtilis strain RTI477. EFSA Journal; Hoboken Vol. 22, Iss. 9, (Sep 1, 2024)

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2024 979
2. Recycling of Valuable Metals from the Priority Lithium Extraction Residue Obtained through Hydrogen Reduction of Spent Lithium Batteries. Batteries; Basel Vol. 10, Iss. 1, (2024): 28

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2024 979
3. Effect of Bacillus subtilis, Vermicompost and Phosphate Fertilizer on Microbial Biomass Nitrogen in Soil Planted with Cauliflower (Brassica oleracea var. botrytis). IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1225, Iss. 1, (Aug 2023): 012004

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/09/2023 269
4. Nghiên cứu ảnh hưởng của khoảng cách trồng và lượng phân bón Kali đến năng suất, chất lượng hạt giống chè vằng (Jasminum subtriplinerve Blume). Tạp Chí Khoa học Và Công nghệ Trường Đại học Hùng Vương, 31(2), 81–91

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/08/2023 431
5. Effect of pH, temperature, and salt concentration on the growth of Bacillus subtilis T9-05 isolated from fish sauce. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1200, Iss. 1, (Jun 2023): 012050

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 78
6. Obtaining of complex hydrogel fertilizers with moisture-retaining NPK based on local raw materials. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1142, Iss. 1, (Mar 2023): 012055

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/04/2023 711
7. Volatile Flavor Improvement and Spoilage Microorganism Inhibition in Low-Salt Fish Sauce (Yulu) by Salt-Tolerant Bacillus subtilis. Fermentation; Basel Vol. 9, Iss. 6, (2023): 515

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 874
8. Effect of organic fertilizer sourcrs and chemicl fertilization on some soil physicl traits and yield of summer squash (Cucurbta Pepo L.). Iraqi Journal of Market Research and Consumer Protection, 14(2), 74–81.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2023 517
9. Blockchain Traceability in Trading Biomasses Obtained with an Integrated Multi-Trophic Aquaculture. Sustainability; Basel Vol. 15, Iss. 1, (2023): 767.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2023 681
10. Metrological evaluation of heterogeneous surfaces obtained by water jet cutting technology using artificial intelligence elements. Journal of Physics: Conference Series; Bristol Vol. 2413, Iss. 1, (Dec 2022): 012003.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/01/2023 324
Trang 1 / 3: Đầu Trước 123 Sau Cuối
Scroll