Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Comparative efficacies of two fungal insecticides in field control of cereal aphids heavily infesting winter wheat. BioControl; Dordrecht Vol. 69, Iss. 4, (Aug 2024): 437-448

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/9/2024 404
2. Pseudocereals: Development of functional foods, their properties, challenges, and opportunities in food processing industry. International Food Research Journal; Selangor Vol. 31, Iss. 2, (2024): 266-275

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/4/2024 244
3. Pseudocereals: Development of functional foods, their properties, challenges, and opportunities in food processing industry. International Food Research Journal; Selangor Vol. 31, Iss. 2, (2024): 266-275

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/4/2024 599
4. Dough Rheological Properties and Macronutrient Bioavailability of Cereal Products Fortified through Legume Proteins. Processes; Basel Vol. 11, Iss. 2, (2023): 417

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

3/2023 435
5. Toward the Development of Potentially Healthy Low-Energy-Density Snacks for Children Based on Pseudocereal and Pulse Flours. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 15, (2023): 2873.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

3/2023 435
6. Ergot Alkaloids Mycotoxins in Cereals and Cereal-Derived Food Products: Characteristics, Toxicity, Prevalence, and Control Strategies

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

27/7/2021 791
7. QuEChERS LC–MS/MS Screening Method for Mycotoxin Detection in Cereal Products and Spices

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

27/7/2021 156
8. Moderately decreasing fertilizer in fields does not reduce populations of cereal aphids but maximizes fitness of parasitoids

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2021 155
9. Crop types have stronger effects on soil microbial communities and functionalities than biochar or fertilizer during two cycles of legumecereal rotations of dry land

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2020 983
10. Cereal products derived from wheat, sorghum, rice and oats alter the infant gut microbiota in vitro

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

08/2018 987
Trang 1 / 2: Đầu Trước 12 Sau Cuối
Scroll