Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. The physicochemical, microbiological, and organoleptic properties and antioxidant activities of cream cheeses fortified with dried curry leaves (Murraya koenigii L.) powder

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2021 531
2. Determination of Protein content in Cheese Product

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2021 692
3. Antioxidant activity of ultrafiltered-Feta cheese made with adjunct culture during ripening

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2021 692
4. Comparison of the microbial, physicochemical, and sensorial properties of raw and pasteurized Lighvan cheeses during ripening time

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2021 337
5. Inhibition of markers of bone resorption by consumption of vitamin D and calcium-fortified soft plain cheese by institutionalised elderly women

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

14/10/2009 337
6. Dairy, Milk and Cheese Product Manufacturing ... 60

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

27/12/2018 971
7. Characterization of Calcium Lactate Crystals on Cheddar Cheese by Image Analysis

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

06/2008 144
8. Development of the calcium-and-collagen-rich soft curd cheese technology

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2018 143
9. Cheese in nutrition and health Barbara Walther

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2008 778
10. Calcium: a key factor in controlling cheese functionality

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

07/2006 778
Trang 1 / 2: Đầu Trước 12 Sau Cuối
Scroll