Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Review of Wind Power Bearing Wear Analysis and Intelligent Lubrication Method Research. Coatings; Basel Vol. 14, Iss. 1, (2024): 30.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2024 887
2. Emulsion-Based Coatings for Preservation of Meat and Related Products. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 4, (2023): 832.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 61
3. Innovations in the Packaging of Meat and Meat Products - A Review. Coatings; Basel Vol. 13, Iss. 2, (2023): 333.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 694
4. Packaging of Fresh Poultry Meat with Innovative and Sustainable ZnO/Pectin Bionanocomposite Films - A Contribution to the Bio and Circular Economy. Coatings; Basel Vol. 13, Iss. 7, (2023): 1208

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 694
5. Polysaccharide-Based Active Coatings Incorporated with Bioactive Compounds for Reducing Postharvest Losses of Fresh Fruits

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2022 501
6. Influence of edible coatings and storage duration on post-harvest performance of plum

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2021 147
7. Evaluation of coatings for application in raffia big bags in conditioned storage of soybean cultivars in seed processing units

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

19/11/2020 146
8. Application of Edible Films and Coatings for Fresh Fruit and Vegetables

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

08/2020 308
9. Effect of chitosan and carrageenan-based edible coatings on post-harvested longan (Dimocarpus longan) fruits

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2018 308
Scroll