Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. High temperature and solar radiation in the Red Sea enhance the dissolution of crude oil from surface films. Environmental Science and Pollution Research; Heidelberg Vol. 31, Iss. 29, (Jun 2024): 42034-42048.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/7/2024 784
2. Developed biofilm-based biofertilizer as a bioremediation agent for agroecosystem and environment contaminated with Cr (VI). IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1338, Iss. 1, (May 2024): 012004

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/6/2024 148
3. Preparation and Pesticide Release Performance of Carboxymethyl Chitosan Film. Journal of Physics: Conference Series; Bristol Vol. 2679, Iss. 1, (Jan 2024): 012027

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/02/2024 503
4. The potency of soil bacteria on soil phosphorus solubilization and IAA production for innovation on sustainable Melon (Cucumis melo) production through biofilm biofertilizer. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1200, Iss. 1, (Jun 2023): 012001.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/07/2023 503
5. Release kinetics of pectin/eugenol composite film and application in pork preservation. Journal of Applied Polymer Science; Hoboken Vol. 140, Iss. 13, (Apr 2023)

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 342
6. Effective Preservation of Chilled Pork Using Photodynamic Antibacterial Film Based on Curcumin-β-Cyclodextrin Complex. Polymers; Basel Vol. 15, Iss. 4, (2023): 1023.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 697
7. Development of pullulan‐based nanocomposite films reinforced with starch nanocrystals for the preservation of fresh beef. Journal of the Science of Food and Agriculture; London Vol. 103, Iss. 4, (Mar 2023): 1981-1993

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 535
8. Development and Characterization of Antioxidant and Antibacterial Films Based on Potato Starch Incorporating Viola odorata Extract to Improve the Oxidative and Microbiological Quality of Chicken Fillets during Refrigerated Storage. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 15, (2023): 2955

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 535
9. Effective Preservation of Chilled Pork Using Photodynamic Antibacterial Film Based on Curcumin-β-Cyclodextrin Complex. Polymers; Basel Vol. 15, Iss. 4, (2023): 1023

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 890
10. Packaging of Fresh Poultry Meat with Innovative and Sustainable ZnO/Pectin Bionanocomposite Films - A Contribution to the Bio and Circular Economy. Coatings; Basel Vol. 13, Iss. 7, (2023): 1208

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 890
Trang 1 / 4: Đầu Trước 1234 Sau Cuối
Scroll