Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Analysis of Multi-Mycotoxins in Commonly Consumed Spices Using the LC-MS/MS Method for Assessing Food Safety Risks. Microorganisms; Basel Vol. 11, Iss. 7, (2023): 1786

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 212
2. Principle-based recommendations for big data and machine learning in food safety: the P-SAFETY model. AI & Society; London Vol. 38, Iss. 1, (Feb 2023): 5-20.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/02/2023 49
3. Artificial intelligence in the simulation of fungicide management scenarios for satisfactory yield and food safety in oat crops. Revista de Gestão Social e Ambiental; São Paulo Vol. 17, Iss. 1, (2023): 1-18

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2023 407
4. Botanical pesticides, a potential ethnobotany Karo Regency to support food safety of the horticultural product. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1005, Iss. 1, (Mar 2022): 012020

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2022 760
5. Enterobacteriaceae in food safety with an emphasis on raw milk and meat

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2022 953
6. Filling the trust gap of food safety in food trade between the EU and China: An interconnected conceptual traceability framework based on blockchain

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

01/10/2020 954
Scroll