Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Novel nutritionally-enriched gummy jelly infused with nipa palm vinegar powder and nipa palm syrup as functional food ingredients. Heliyon2 November 2023

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/12/2023 222
2. The effect of potato starch and xanthan gum addition on cilantro sauce product development. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1169, Iss. 1, (Apr 2023): 012104

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 221
3. Influence of encapsulation with chitosan and tragacanth gum on physicochemical and overall impression of probiotic pineapple juice

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 575
4. Effect of Rhizobium Leguminosarum Inoculum, Rice Hulls, and Urea Fertilizer on Broad Bean Plants’ Growth and Yield Traits (Vicia faba L.). IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1158, Iss. 2, (Apr 2023): 022006

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/05/2023 413
5. Dough Rheological Properties and Macronutrient Bioavailability of Cereal Products Fortified through Legume Proteins. Processes; Basel Vol. 11, Iss. 2, (2023): 417

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

3/2023 768
6. Effect of Rhizobium Leguminosarum Inoculum, Rice Hulls, and Urea Fertilizer on the Availability of Phosphorous and Potassium for the Growth and Yield of Broad Bean (Vicia faba L.). IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1060, Iss. 1, (Jul 2022): 012014

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/7/2022 768
7. N-fertiliser application or legume integration enhances N cycling in tropical pastures

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

12/2021 961
8. Formulation of Rhizobial Fertilizer for Leguminous Plant Vigna mungo Growth

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2020 961
9. The effects of new formulations based on Gum Arabic on antioxidant capacity of tomato (Solanum lycopersicum L.) fruit during storage

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2020 326
10. Crop types have stronger effects on soil microbial communities and functionalities than biochar or fertilizer during two cycles of legumecereal rotations of dry land

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2020 164
Trang 1 / 2: Đầu Trước 12 Sau Cuối
Scroll