Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Effect of lipid-based nutrient supplements on micronutrient status and hemoglobin among children with stunting: secondary analysis of a randomized controlled trial in Uganda. The American Journal of Clinical Nutrition; Bethesda Vol. 119, Iss. 3, (Mar 2024): P829

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/4/2024 734
2. Effect of lipid-based nutrient supplements on micronutrient status and hemoglobin among children with stunting: secondary analysis of a randomized controlled trial in Uganda. The American Journal of Clinical Nutrition; Bethesda Vol. 119, Iss. 3, (Mar 2024): P829

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/4/2024 453
3. Effect of lipid-based nutrient supplements on micronutrient status and hemoglobin among children with stunting: secondary analysis of a randomized, controlled trial in Uganda. The American Journal of Clinical Nutrition; Bethesda Vol. 119, Iss. 2, (Feb 2024).

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2024 646
4. Interaction between micronutrients and lipid profile in prediabetes and diabetes among school-aged children (5–9 y) in India. Nutrition; Kidlington Vol. 115, (Nov 2023).

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/12/2023 11
5. Novel Approaches to Improve Meat Products’ Healthy Characteristics: A Review on Lipids, Salts, and Nitrites. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 15, (2023): 2962.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 839
6. Identification and characterization of proteins, lipids, and metabolites in two organic fertilizer products derived from different nutrient sources

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

12/2021 205
7. Lipid Data Acquisition for devices Treatment of Coronary Diseases Health stuff on the Internet of Medical Things

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/12/2021 42
8. Effect of Superheated Steam Treatment on the Lipid Stability of Dried Whole Wheat Noodles during Storage

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/8/2021 43
9. A rapid NMR-based approach for the direct determination of lipid oxidation metabolites in dry fermented cured Italian sausages containing α-tocopherol

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/8/2021 399
10. Effects of different modified atmosphere treatments on lipid oxidation in spiced beef at different storage temperatures

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2021 754
Trang 1 / 3: Đầu Trước 123 Sau Cuối
Scroll