Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Development of a dietary fiber-rich, high-value food ingredient from cashew juice processing for use in plant-based products. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 19, Iss. 2, (Feb 2025): 1386-1404

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 171
2. Evaluation of some physicochemical, nutritional, and microbiological properties and sensory profiles of green tea and almond milk kombucha beverages. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 18, Iss. 12, (Dec 2024): 9879-9889

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 999
3. Optimization of ultrasonication-assisted enzymatic extraction of Kangra orthodox black tea for the development of low-calorie ready-to-drink tea. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 18, Iss. 11, (Nov 2024): 9435-9464.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/12/2024 365
4. The effect of natural products used as pesticides on the soil microbiota: OECD 216 nitrogen transformation test fails to identify effects that were detected via q‐PCR microbial abundance measurement. Pest Management Science; London Vol. 80, Iss. 6, (Jun 2024): 2563-2576

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/7/2024 720
5. Enhanced detection of vitamin C in sports beverages using electrochemical sensors with nano-gold particles. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 18, Iss. 5, (May 2024): 3820-3826

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/6/2024 558
6. Optimizing protein hydrolysates of rice bran: Physicochemical, antioxidant, antibacterial properties, and chemometric analysis for functional food potential. Measurement: Food3 February 2024

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2024 914
7. Sugar-free functional sweet basil drink: ultrasound-assisted extraction, process optimization, antioxidant and antidiabetic activity. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 17, Iss. 5, (Oct 2023): 4530-4540.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/11/2023 278
8. Fucoxanthin as antioxidant, anti-hyaluronidase and cytotoxic agent: potential of brown seaweeds decoction for tea supplement. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 17, Iss. 4, (Aug 2023): 3980-3989

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/08/2023 278
9. Production and evaluation of a functional fruit beverage consisting of mango juice and probiotic bacteria. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 17, Iss. 4, (Aug 2023): 3240-3253

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/08/2023 116
10. Path loss measurement and modeling of 5G network in emergency indoor stairwell at 3.7 and 28 GHz. San Francisco Vol. 18, Iss. 3, (Mar 2023): e0282781.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/04/2023 471
Trang 1 / 3: Đầu Trước 123 Sau Cuối
Scroll