Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Effect of Application of Nitrogen Fertilizer, Microbial and Humic Substance-Based Biostimulants on Soil Microbiological Properties During Strawberry (Fragaria × ananassa Duch.) Cultivation. Horticulturae; Basel Vol. 11, Iss. 2, (2025): 119

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 960
2. Microbiologically modified bioorganic fertilizer and metal-tolerant Bacillus sp. MN54 regulate the nutrient homeostasis and boost phytoextraction efficiency of mustard (Brassica juncea L.) in nickel-contaminated soil. Chemical and Biological Technologies in Agriculture; Heidelberg Vol. 11, Iss. 1, (Dec 2024): 168

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 765
3. Evaluation of some physicochemical, nutritional, and microbiological properties and sensory profiles of green tea and almond milk kombucha beverages. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 18, Iss. 12, (Dec 2024): 9879-9889

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 410
4. Fermented Tea as a Food with Functional Value—Its Microbiological Profile, Antioxidant Potential and Phytochemical Composition. Foods; Basel Vol. 13, Iss. 1, (2024): 50.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/02/2024 217
5. Effect of baikal em-1 microbiological fertilizer on growth and development of cotton. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1142, Iss. 1, (Mar 2023): 012100

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/04/2023 852
6. Microbiological Changes during Long-Storage of Beef Meat under Different Temperature and Vacuum-Packaging Conditions. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 4, (2023): 694

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 24
7. Development and Characterization of Antioxidant and Antibacterial Films Based on Potato Starch Incorporating Viola odorata Extract to Improve the Oxidative and Microbiological Quality of Chicken Fillets during Refrigerated Storage. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 15, (2023): 2955

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 658
8. Novel Techniques for Microbiological Safety in Meat and Fish Industries

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2022 303
9. Microbiological treatment of iridium-containing organic wastewater

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/12/2021 465
10. The physicochemical, microbiological, and organoleptic properties and antioxidant activities of cream cheeses fortified with dried curry leaves (Murraya koenigii L.) powder

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2021 467
Trang 1 / 2: Đầu Trước 12 Sau Cuối
Scroll