Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Fermented Tea as a Food with Functional Value—Its Microbiological Profile, Antioxidant Potential and Phytochemical Composition. Foods; Basel Vol. 13, Iss. 1, (2024): 50.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/02/2024 910
2. Effect of baikal em-1 microbiological fertilizer on growth and development of cotton. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1142, Iss. 1, (Mar 2023): 012100

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/04/2023 82
3. Microbiological Changes during Long-Storage of Beef Meat under Different Temperature and Vacuum-Packaging Conditions. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 4, (2023): 694

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 716
4. Development and Characterization of Antioxidant and Antibacterial Films Based on Potato Starch Incorporating Viola odorata Extract to Improve the Oxidative and Microbiological Quality of Chicken Fillets during Refrigerated Storage. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 15, (2023): 2955

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 361
5. Novel Techniques for Microbiological Safety in Meat and Fish Industries

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2022 168
6. Microbiological treatment of iridium-containing organic wastewater

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/12/2021 168
7. The physicochemical, microbiological, and organoleptic properties and antioxidant activities of cream cheeses fortified with dried curry leaves (Murraya koenigii L.) powder

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2021 170
8. Effects of encapsulated rosemary extract on oxidative and microbiological stability of beef meat during refrigerated storage

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

18/03/2020 965
9. Functional characteristics and microbiological viability of foam‐mat dried Bambara groundnut yogurt from reconstituted Bambara groundnut milk powder 12t

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

10/2019 609
10. Effect of Oregano Essential Oil and Aqueous Oregano Infusion Application on Microbiological Properties of Samarella (Tsamarella), a Traditional Meat Product of Cyprus

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2018 771
Trang 1 / 2: Đầu Trước 12 Sau Cuối
Scroll