Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Environment-friendly and cost-effective solution for flexible packaging printing process by advancement in engraving process. Clean Technologies and Environmental Policy; Berlin Vol. 25, Iss. 3, (Apr 2023): 909-920

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 908
2. Nghiên cứu ảnh hưởng của xử lý acid và bao bì tới chất lượng quả vải bảo quản = Effects of acid treatment and packaging on quality of preserved lychee fruit. Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2023 - no.8 - tr.65-70 - ISSN.2815-5866

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 746
3. Chemical and enzymatic deinking efficiency of agricultural and industrial waste fiber‐based paper packaging. Journal of the Science of Food and Agriculture; London Vol. 103, Iss. 3, (Feb 2023): 1069-1076.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 111
4. SSD-Based Carton Packaging Quality Defect Detection System for the Logistics Supply Chain. Ecological Chemistry and Engineering, S; Opole Vol. 30, Iss. 1, (2023): 117-123.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 466
5. Reinforcing folding board boxes by printing a PLA patterned grid on their panels: A new approach for lightweighting stiff packaging. Packaging Technology and Science; Bognor Regis Vol. 36, Iss. 3, (Mar 2023): 211-218

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 307
6. Application of intelligent packaging for meat products: A systematic review. Veterinary Medicine and Science; Nottingham Vol. 9, Iss. 1, (Jan 2023): 481-493

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 660
7. Innovations in the Packaging of Meat and Meat Products - A Review. Coatings; Basel Vol. 13, Iss. 2, (2023): 333.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 660
8. Microbiological Changes during Long-Storage of Beef Meat under Different Temperature and Vacuum-Packaging Conditions. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 4, (2023): 694

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 25
9. Extended Storage of Beef Steaks Using Thermoforming Vacuum Packaging. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 15, (2023): 2922.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 853
10. Packaging of Fresh Poultry Meat with Innovative and Sustainable ZnO/Pectin Bionanocomposite Films - A Contribution to the Bio and Circular Economy. Coatings; Basel Vol. 13, Iss. 7, (2023): 1208

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 853
Trang 1 / 3: Đầu Trước 123 Sau Cuối
Scroll