Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Evaluating the effect of biochar rate and combination with fertilizer on the dynamics of soil nitrogen supply in tea plantation. Scientific Reports (Nature Publisher Group); London Vol. 15, Iss. 1, (2025): 3135

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 82
2. Soft Drinks (Bottled Water, Coffee & Tea , Sodas, Pop and Energy Drinks ) Manufacturing Industry (U.S.) Financial Analysis, Market Size & Benchmarks, Revenue Forecasts to 2031. P&L, KPIs, EBITDA, NAIC 312111 Published January 13, 2025

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 437
3. Green Tea with Rhubarb Root Reduces Plasma Lipids While Preserving Gut Microbial Stability in a Healthy Human Cohort. Metabolites; Basel Vol. 15, Iss. 2, (2025): 139

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 630
4. A Guinea Pig Model of Pediatric Metabolic Dysfunction-Associated Steatohepatitis: Poor Vitamin C Status May Advance Disease. Nutrients; Basel Vol. 17, Iss. 2, (2025): 291

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 479
5. Metabolic dysfunction-associated steatotic liver disease increases cardiovascular disease risk in young adults. Scientific Reports (Nature Publisher Group); London Vol. 15, Iss. 1, (2025): 5777

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 823
6. The impact of self-care training using the teach-back method on health anxiety in patients with coronary artery disease: A randomized controlled clinical trial. Journal of Education and Health Promotion; Mumbai Vol. 13, Iss. 1, (Dec 2024).

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 26
7. Evaluation of some physicochemical, nutritional, and microbiological properties and sensory profiles of green tea and almond milk kombucha beverages. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 18, Iss. 12, (Dec 2024): 9879-9889

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 382
8. Comparative analysis of anti-obesity effects of green, fermented, and γ-aminobutyric acid teas in a high-fat diet-induced mouse model. Applied Biological Chemistry; Heidelberg Vol. 67, Iss. 1, (Dec 2024): 36

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 575
9. The impact of self-care training using the teach-back method on health anxiety in patients with coronary artery disease: A randomized controlled clinical trial. Journal of Education and Health Promotion; Mumbai Vol. 13, Iss. 1, (Dec 2024).

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 768
10. Optimization of ultrasonication-assisted enzymatic extraction of Kangra orthodox black tea for the development of low-calorie ready-to-drink tea. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 18, Iss. 11, (Nov 2024): 9435-9464.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/12/2024 133
Trang 1 / 11: Đầu Trước 12345678910... Sau Cuối
Scroll