Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Maximizing Vegetable Growth Potential: Evaluating the Synergistic Impact of Vermicompost and NPK Fertilizer Amended Soil.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2024 771
2. Spice and herb oil as potential alternative to agrochemicals in postharvest management of fruits and vegetables.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/9/2024 771
3. Environmental impact and nutritional quality of adult diet in France based on fruit and vegetable intakes. European Journal of Nutrition; Heidelberg Vol. 63, Iss. 1, (Feb 2024): 195-207

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2024 136
4. Potential of tuba plant root (Derris elliptica) as a vegetable pesticide ingredient: A review. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1253, Iss. 1, (Oct 2023): 012122.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/11/2023 491
5. Evaluation System of Intercropping Functional Food Sweet Corn and Vegetable Soybean in Different Planting Density and Compound Fertilizers Dosages. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1228, Iss. 1, (Aug 2023): 012027

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/09/2023 329
6. Fruit & Vegetable Processing - Quarterly Update 5/15/2023. First Research Industry Profiles; Fort Mill, South Carolina, (May 15, 2023).

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 685
7. Recycled pangasius pond sediments as organic fertilizer for vegetables cultivation: strategies for sustainable food production. Clean Technologies and Environmental Policy; Berlin Vol. 25, Iss. 2, (Mar 2023): 369-380

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/04/2023 50
8. Incorporating dietary fiber from fruit and vegetable waste in meat products: a systematic approach for sustainable meat processing and improving the functional, nutritional and health attributes. PeerJ; San Diego (Mar 1, 2023).

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 878
9. Effects of green vegetable on nitrate and nitrite content and qualities of noodles. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 17, Iss. 1, (Feb 2023): 1009-1020.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

3/2023 243
10. Effects of Novel Preparation Technology on Flavor of Vegetable-Soy Sauce Compound Condiment. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 6, (2023): 1263.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 83
Trang 1 / 6: Đầu Trước 123456 Sau Cuối
Scroll