Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Composite dietary antioxidant index, chronic respiratory disease, and all-cause mortality: National Health and Nutrition Examination Survey, 2003–2018. European Journal of Nutrition; Heidelberg Vol. 64, Iss. 1, (Feb 2025): 19.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 577
2. Nutrient Composition, Sensory Qualities, and Acceptability of Locally Prepared Ready ‐To‐Use Therapeutic Food in Northern Ghana's Hospital Settings. Food Science & Nutrition; Malden, Massachusetts Vol. 13, Iss. 2, (Feb 1, 2025)

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 932
3. Mycosynthesis of chitosan-selenium nanocomposite and its activity as an insecticide against the cotton leafworm Spodoptera littoralis. Scientific Reports (Nature Publisher Group); London Vol. 15, Iss. 1, (2025): 1012

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 136
4. Wood Ash Liquid Fertilizer as Sustainable Soil Nutritional Supplement Modulates Changes on Growth and Fruits Nutritional Compositions of Capsicum frutescens L. Research in Agricultural Sciences; Erzurum Vol. 56, Iss. 1, (2025): 91-101

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 491
5. Glauconite-Based Nanocomposites with Zn/Cu/B: Multifunctional Micronutrient Fertilizers. Minerals; Basel Vol. 15, Iss. 1, (2025): 12.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 331
6. Commercial Plant-Based Functional Beverages: A Comparative Study of Nutritional Composition and Bioactive Compounds. Beverages; Basel Vol. 11, Iss. 1, (2025): 26.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 329
7. Aguamiel, a Traditional Mexican Beverage: A Review of Its Nutritional Composition, Health Effects and Conservation. Foods; Basel Vol. 14, Iss. 1, (2025): 134

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 522
8. Commercial Plant-Based Functional Beverages: A Comparative Study of Nutritional Composition and Bioactive Compounds. Beverages 2025, 11, 26

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 524
9. The impact of body composition on functional recovery, mortality, and survival: a systematic review of research conducted in a cohort of stroke survivors. The Egyptian Journal of Neurology, Psychiatry, and Neurosurgery; Mumbai Vol. 60, Iss. 1, (Dec 2024): 111

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 877
10. Multimaterial decomposition in dual-energy CT for characterization of clots from acute ischemic stroke patients. European Radiology Experimental; London Vol. 8, Iss. 1, (Dec 2024): 52

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 242
Trang 1 / 16: Đầu Trước 12345678910... Sau Cuối
Scroll