Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Complementary Food Supplements Fill Energy and Protein Gaps among Children with Dietary Inadequacy in a Complementary Feeding Trial in Rural Bangladesh. The Journal of Nutrition; Bethesda Vol. 155, Iss. 2, (Feb 2025): 602

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 282
2. Development of nutri-functional paneer whey-based kefir drink. Journal of Food Science and Technology; New Delhi Vol. 62, Iss. 2, (Feb 2025): 254-263.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 637
3. Development of a dietary fiber-rich, high-value food ingredient from cashew juice processing for use in plant-based products. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 19, Iss. 2, (Feb 2025): 1386-1404

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 475
4. Antioxidant-Rich Functional Foods and Exercise: Unlocking Metabolic Health Through Nrf2 and Related Pathways. International Journal of Molecular Sciences; Basel Vol. 26, Iss. 3, (2025): 1098

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 831
5. Nutrient Composition, Sensory Qualities, and Acceptability of Locally Prepared Ready ‐To‐Use Therapeutic Food in Northern Ghana's Hospital Settings. Food Science & Nutrition; Malden, Massachusetts Vol. 13, Iss. 2, (Feb 1, 2025)

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 669
6. Exploring the benefits of astaxanthin as a functional food ingredient: Its effects on oxidative stress and reproductive outcomes in women with PCOS – A systematic review and single-arm meta-analysis of randomized clinical trials. Naunyn - Schmiedeberg's Archives of Pharmacology; Heidelberg Vol. 398, Iss. 2, (Feb 2025): 1155-1169

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 34
7. A Comprehensive Review on Recent Trends and Utilization of Algal β-Glucan for the Development of Nutraceuticals and Functional Foods. Food Reviews International; Philadelphia Vol. 41, Iss. 2, (Feb 2025): 469-490

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 227
8. Recent Advances in the Understanding of Stress Resistance Mechanisms in Probiotics: Relevance for the Design of Functional Food Systems. Probiotics and Antimicrobial Proteins; New York Vol. 17, Iss. 1, (Feb 2025): 138-158

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 582
9. Effects of a food supplement containing phosphatidylserine on cognitive function in Chinese older adults with mild cognitive impairment: A randomized double-blind, placebo-controlled trial. Journal of Affective Disorders15 January 2025

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 938
10. Systematic review on supplementation, fortification, and food-based interventions for preventing iron deficiency anemia in low- and middle-income countries. Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition; Southbank Vol. 34, Iss. 1, (Feb 2025): 10-35

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 141
Trang 1 / 73: Đầu Trước 12345678910... Sau Cuối
Scroll