Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Effect of Low Temperature Preservation and Post-Thawing on Chemical Attributes of Buffen, Chevon and Chicken Meat. Pakistan Journal of Zoology; Lahore Vol. 55, Iss. 3, (Jun 2023): 1401

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 20
2. An Experimental Model for Assessing the Storage Life of Chilled Chicken Meat Through NIR Spectroscopy. Pakistan Journal of Zoology; Lahore Vol. 55, Iss. 2, (Apr 2023): 555

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 655
3. Bio-Preservation of Meat and Fermented Meat Products by Lactic Acid Bacteria Strains and Their Antibacterial Metabolites. Sustainability; Basel Vol. 15, Iss. 13, (2023): 10154.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 461
4. Emulsion-Based Coatings for Preservation of Meat and Related Products. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 4, (2023): 832.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 108
5. The role of bacterial nanocellulose mats encapsulated with cinnamaldehyde on chilled meat preservation. International Journal of Food Science and Technology; Oxford Vol. 58, Iss. 2, (Feb 2023): 880-889

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 106
6. Treatment of Ready-To-Eat Cooked Meat Products with Cold Atmospheric Plasma to Inactivate Listeria and Escherichia coli. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 4, (2023): 685

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 904
7. Application of intelligent packaging for meat products: A systematic review. Veterinary Medicine and Science; Nottingham Vol. 9, Iss. 1, (Jan 2023): 481-493

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 548
8. Innovations in the Packaging of Meat and Meat Products - A Review. Coatings; Basel Vol. 13, Iss. 2, (2023): 333.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 710
9. Insight into the Quality Development and Microbial Dynamics of Meat and Meat Products. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 9, (2023): 1782.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 710
10. Novel Approaches to Improve Meat Products’ Healthy Characteristics: A Review on Lipids, Salts, and Nitrites. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 15, (2023): 2962.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 355
Trang 1 / 21: Đầu Trước 12345678910... Sau Cuối
Scroll