Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Effect of Drying Temperature on Drying Characteristics, Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Slightly Sticky Mango (Mangifera Indica L.) Sheet

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2022 421
2. Fruit Quality Characterization of New Sweet Cherry Cultivars as a Good Source of Bioactive Phenolic Compounds with Antioxidant and Neuroprotective Potential

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

14/10/2020 775
3. How do essential oil composition and phenolic acid profile of Heracleum persicum fluctuate at different phenological stages

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

11/09/2020 613
4. Variation in phenolic profiles and antioxidant properties among medicinal and culinary herbs of the Lamiaceae family

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

06/2020 969
5. Comparative evaluation of total iron, vitamin C and total phenolic contents in fresh juices of apple (malus pumilla) grown in Pakistan

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

01/2019 970
6. Antioxidant activity of herbs and extracted phenolics from oregano in canola oil

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2018 334
7. Flavonoids and Phenolic Acids from Oregano: Occurrence, Biological Activity and Health Benefits

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2018 172
8. Municipal solid waste composting: Application as a tomato fertilizer and its effect on crop yield, fruit quality and phenolic content

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2018 172
9. Municipal solid waste composting: Application as a tomato fertilizer and its effect on crop yield, fruit quality and phenolic content

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2017 527
10. Evaluation of phenolics and cysteine sulfoxides in local onion and shallot germplasm from Italy and Ukraine

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

08/2016 365
Trang 1 / 2: Đầu Trước 12 Sau Cuối
Scroll