STTTên tài liệu
1. Eco-friendly cellulose-based hydrogels derived from wastepapers as a controlled-release fertilizer. Chemical and Biological Technologies in Agriculture; Heidelberg Vol. 10, Iss. 1, (Dec 2023): 36

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/01/2024 587
2. Khả năng khả năng sinh tổng hợp Enzyme Cellulase trong nấm phân giải cellulose

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu

12/10/2023 749
3. The role of bacterial nanocellulose mats encapsulated with cinnamaldehyde on chilled meat preservation. International Journal of Food Science and Technology; Oxford Vol. 58, Iss. 2, (Feb 2023): 880-889

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 749
4. Separation of crude oil-in-water emulsions using ethylenediamine modified rice husks. Cellulose; Dordrecht Vol. 29, Iss. 18, (Dec 2022): 9803-9817.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2023 394
5. Demulsification of asphaltene stabilized crude oil emulsions by biodegradable ethylcellulose polymers with varying viscosities. Scientific Reports (Nature Publisher Group); London Vol. 13, Iss. 1, (2023): 1090.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/01/2023 42
6. Release kinetics and bioavailability of nutrients from a slow-release iron fertilizer coated with cellulose derived from waste palm branches and pistachio shells. Arabian Journal of Geosciences; Heidelberg Vol. 16, Iss. 2, (2023).

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/01/2023 201
7. Tiêu chuẩn về Cao su và chất dẻo số 10/2022

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/10/2022 732
8. Tiêu chuẩn về Công nghệ hóa chất số 08/2022

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

10/08/2022 783
9. Slow-release mineral fertilizer system with chitosan and oleic acid-coated struvite-K derived from pumpkin pulp. Cellulose; Dordrecht Vol. 29, Iss. 4, (Mar 2022): 2513-2523.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2022 484
10. From unavoidable food waste to advanced biomaterials: microfibrilated lignocellulose production by microwave-assisted hydrothermal treatment of cassava peel and almond hull

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/12/2021 645
Trang 1 / 3: Đầu Trước 123 Sau Cuối
Scroll