1.
|
Basic Organic Chemical Manufacturing, Incl Petrochemical , Silicone, Ethanol, Plasticizers & Enzyme Industry (U.S.) Financial Analysis, Market Size & Benchmarks, Revenue Forecasts to 2031. P&L, KPIs, EBITDA, NAIC 325190 Published September 30, 2024
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/10/2024
|
664
|
2.
|
US20230357064 - Enzyme booster technology for advanced decontamination of petroleum hydrocarbons
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp
|
15/12/2023
|
826
|
3.
|
Eco Enzyme (EE) as a Novel Approach for Bone Mineral Dissolution: Implications for Organic Fertilizer Production. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1242, Iss. 1, (Sep 2023): 012021
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/10/2023
|
471
|
4.
|
Khả năng khả năng sinh tổng hợp Enzyme Cellulase trong nấm phân giải cellulose
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu
|
12/10/2023
|
633
|
5.
|
Nutritional composition of Cassava (Manihot esculenta) and its application to elder-friendly food based on enzyme treatment. International Journal of Food Properties; Abingdon Vol. 26, Iss. 1, (Sep 2023): 1311-1323
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/09/2023
|
278
|
6.
|
Short-term effects of goat milk yogurt-containing angiotensin-converting enzyme inhibitory peptides and two raisin varieties on subjective appetite, blood pressure and glycaemic responses in healthy adults. Results from a randomised clinical trial. The British Journal of Nutrition; Cambridge Vol. 130, Iss. 2, (Jul 2023)
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/07/2023
|
913
|
7.
|
Startup sử dụng enzyme “ăn nhựa” để tái chế rác thải thời trang
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Thị trường
|
08/08/2022
|
85
|
8.
|
Enzyme mới được phát hiện giúp khử rác nhựa thành một phân tử đơn giản
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Thị trường
|
11/07/2022
|
719
|
9.
|
EP3988223 - Food waste treatment method using digestive enzyme
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp
|
6/2022
|
720
|
10.
|
Danh mục đề tài, dự án đã thực hiện trong 2020, 2021, 2022 về ứng dụng kỹ thuật lên men trong chế biến thực phẩm (vi sinh, enzym), sản phẩm thực phẩm từ nguồn gốc thực vật
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu
|
9/5/2022
|
368
|