STTTên tài liệu
1. Basic Organic Chemical Manufacturing, Incl Petrochemical , Silicone, Ethanol, Plasticizers & Enzyme Industry (U.S.) Financial Analysis, Market Size & Benchmarks, Revenue Forecasts to 2031. P&L, KPIs, EBITDA, NAIC 325190 Published September 30, 2024

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2024 664
2. US20230357064 - Enzyme booster technology for advanced decontamination of petroleum hydrocarbons

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp

15/12/2023 826
3. Eco Enzyme (EE) as a Novel Approach for Bone Mineral Dissolution: Implications for Organic Fertilizer Production. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1242, Iss. 1, (Sep 2023): 012021

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2023 471
4. Khả năng khả năng sinh tổng hợp Enzyme Cellulase trong nấm phân giải cellulose

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu

12/10/2023 633
5. Nutritional composition of Cassava (Manihot esculenta) and its application to elder-friendly food based on enzyme treatment. International Journal of Food Properties; Abingdon Vol. 26, Iss. 1, (Sep 2023): 1311-1323

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/09/2023 278
6. Short-term effects of goat milk yogurt-containing angiotensin-converting enzyme inhibitory peptides and two raisin varieties on subjective appetite, blood pressure and glycaemic responses in healthy adults. Results from a randomised clinical trial. The British Journal of Nutrition; Cambridge Vol. 130, Iss. 2, (Jul 2023)

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/07/2023 913
7. Startup sử dụng enzyme “ăn nhựa” để tái chế rác thải thời trang

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Thị trường

08/08/2022 85
8. Enzyme mới được phát hiện giúp khử rác nhựa thành một phân tử đơn giản

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Thị trường

11/07/2022 719
9. EP3988223 - Food waste treatment method using digestive enzyme

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp

6/2022 720
10. Danh mục đề tài, dự án đã thực hiện trong 2020, 2021, 2022 về ứng dụng kỹ thuật lên men trong chế biến thực phẩm (vi sinh, enzym), sản phẩm thực phẩm từ nguồn gốc thực vật

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu

9/5/2022 368
Trang 1 / 5: Đầu Trước 12345 Sau Cuối
Scroll