STTTên tài liệu
1. Recent Advances in the Understanding of Stress Resistance Mechanisms in Probiotics: Relevance for the Design of Functional Food Systems. Probiotics and Antimicrobial Proteins; New York Vol. 17, Iss. 1, (Feb 2025): 138-158

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 735
2. Health-Promoting and Functional Properties of Fermented Milk Beverages with Probiotic Bacteria in the Prevention of Civilization Diseases. Nutrients; Basel Vol. 17, Iss. 1, (2025): 9

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 573
3. A Functional Food Supplement Enriched with Vegetable Proteins and Probiotics: A Hyperproteic and Probiotic-Formulated Product. Fermentation; Basel Vol. 11, Iss. 2, (2025): 63

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 928
4. Probiotics: A Potential Strategy for Preventing and Managing Cardiovascular Disease. Nutrients; Basel Vol. 17, Iss. 1, (2025): 52

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 293
5. Effects of probiotic supplementation on the anthropometric nutritional status of patients with type 2 Diabetes mellitus: A systematic review and meta-analysis protocol. PLoS One; San Francisco Vol. 19, Iss. 12, (Dec 2024): e0314971

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 293
6. Production and evaluation of probiotic brown yoghurt made from buffalo milk as an innovative functional dairy product. Annals of Microbiology; Heidelberg Vol. 74, Iss. 1, (Dec 2024): 41

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 488
7. Probiotics Safety Aspect of Functional Foods. Journal of Culinary Science & Technology; Binghamton Vol. 22, Iss. 6, (Nov 2024): 1327-1356

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/12/2024 842
8. Production and evaluation of a functional fruit beverage consisting of mango juice and probiotic bacteria. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 17, Iss. 4, (Aug 2023): 3240-3253

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/08/2023 842
9. Chemical properties of dragon fruit probiotic drink produced by biocapsules Lactobacillus paracasei ssp. paracasei M1.3 isolated from “Dadih” traditional fermented food West Sumatra

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 680
10. Influence of encapsulation with chitosan and tragacanth gum on physicochemical and overall impression of probiotic pineapple juice

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 45
Trang 1 / 12: Đầu Trước 12345678910... Sau Cuối
Scroll