1.
|
Recent Advances in the Understanding of Stress Resistance Mechanisms in Probiotics: Relevance for the Design of Functional Food Systems. Probiotics and Antimicrobial Proteins; New York Vol. 17, Iss. 1, (Feb 2025): 138-158
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/3/2025
|
735
|
2.
|
Health-Promoting and Functional Properties of Fermented Milk Beverages with Probiotic Bacteria in the Prevention of Civilization Diseases. Nutrients; Basel Vol. 17, Iss. 1, (2025): 9
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
573
|
3.
|
A Functional Food Supplement Enriched with Vegetable Proteins and Probiotics: A Hyperproteic and Probiotic-Formulated Product. Fermentation; Basel Vol. 11, Iss. 2, (2025): 63
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
928
|
4.
|
Probiotics: A Potential Strategy for Preventing and Managing Cardiovascular Disease. Nutrients; Basel Vol. 17, Iss. 1, (2025): 52
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
293
|
5.
|
Effects of probiotic supplementation on the anthropometric nutritional status of patients with type 2 Diabetes mellitus: A systematic review and meta-analysis protocol. PLoS One; San Francisco Vol. 19, Iss. 12, (Dec 2024): e0314971
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/1/2025
|
293
|
6.
|
Production and evaluation of probiotic brown yoghurt made from buffalo milk as an innovative functional dairy product. Annals of Microbiology; Heidelberg Vol. 74, Iss. 1, (Dec 2024): 41
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/1/2025
|
488
|
7.
|
Probiotics Safety Aspect of Functional Foods. Journal of Culinary Science & Technology; Binghamton Vol. 22, Iss. 6, (Nov 2024): 1327-1356
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/12/2024
|
842
|
8.
|
Production and evaluation of a functional fruit beverage consisting of mango juice and probiotic bacteria. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 17, Iss. 4, (Aug 2023): 3240-3253
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/08/2023
|
842
|
9.
|
Chemical properties of dragon fruit probiotic drink produced by biocapsules Lactobacillus paracasei ssp. paracasei M1.3 isolated from “Dadih” traditional fermented food West Sumatra
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/06/2023
|
680
|
10.
|
Influence of encapsulation with chitosan and tragacanth gum on physicochemical and overall impression of probiotic pineapple juice
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/06/2023
|
45
|