STTTên tài liệu
1. Production and evaluation of a functional fruit beverage consisting of mango juice and probiotic bacteria. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 17, Iss. 4, (Aug 2023): 3240-3253

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/08/2023 868
2. Chemical properties of dragon fruit probiotic drink produced by biocapsules Lactobacillus paracasei ssp. paracasei M1.3 isolated from “Dadih” traditional fermented food West Sumatra

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 706
3. Influence of encapsulation with chitosan and tragacanth gum on physicochemical and overall impression of probiotic pineapple juice

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 72
4. Ảnh hưởng của Probiotic và Prebiotic đến sự hấp thu của trẻ.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu

29/12/2021 427
5. Ảnh hưởng của Probiotic và Prebiotic đến sự hấp thu của trẻ

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu

29/12/2021 427
6. Ảnh hưởng của chế phẩm men vi sinh (probiotic) lên năng suất của heo nái nuôi con và heo con theo mẹ

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Thị trường

18/11/2021 279
7. Microbial, physiochemical and functional properties of probiotic yogurt containing Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum enriched by green tea aqueous extract

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2021 266
8. Technology of probiotic beverage production based on juice

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/9/2021 622
9. Chất lượng và hiệu quả sử dụng probiotic trong chăn nuôi

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Thị trường

26/08/2021 989
10. US20210112739 - PLANT MICROBIAL PREPARATIONS, COMPOSITIONS AND FORMULATIONS COMPRISING SAME AND USES THEREOF

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp

15/4/2021 976
Trang 1 / 11: Đầu Trước 12345678910... Sau Cuối
Scroll