1.
|
A Critical Review of the Phenomenon of Inhibiting Asphaltene Precipitation in the Petroleum Industry. Processes; Basel Vol. 13, Iss. 1, (2025): 212
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
587
|
2.
|
Peer review of the pesticide risk assessment of the active substance lysate of Willaertia magna C2c Maky. EFSA Journal; Hoboken Vol. 23, Iss. 1, (Jan 1, 2025).
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
945
|
3.
|
Peer review of the pesticide risk assessment of the active substance phosphine. EFSA Journal; Hoboken Vol. 23, Iss. 1, (Jan 1, 2025)
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
308
|
4.
|
Updated peer review of the pesticide risk assessment of the active substance spinosad. EFSA Journal; Hoboken Vol. 23, Iss. 1, (Jan 1, 2025).
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
308
|
5.
|
Mathematical and computational modeling for organic and insect frass fertilizer production: A systematic review. PLoS One; San Francisco Vol. 20, Iss. 1, (Jan 2025): e0292418.
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
501
|
6.
|
Dietary Intake, Mediterranean and Nordic Diet Adherence in Alzheimer’s Disease and Dementia: A Systematic Review. Nutrients; Basel Vol. 17, Iss. 2, (2025): 336.
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
856
|
7.
|
Prognostic role of geriatric nutritional risk index (GNRI) and controlling nutritional status (CONUT) on outcomes in patients with head and neck cancer: a systematic review and meta-analysis. BMC Cancer; London Vol. 25, (2025): 1-16
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
694
|
8.
|
Erosive Potential of Sports, Energy Drinks, and Isotonic Solutions on Athletes’ Teeth: A Systematic Review. Nutrients; Basel Vol. 17, Iss. 3, (2025): 403
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
60
|
9.
|
Aguamiel, a Traditional Mexican Beverage: A Review of Its Nutritional Composition, Health Effects and Conservation. Foods; Basel Vol. 14, Iss. 1, (2025): 134
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
888
|
10.
|
A Comprehensive Review of Bioactive Tannins in Foods and Beverages: Functional Properties, Health Benefits, and Sensory Qualities. Molecules; Basel Vol. 30, Iss. 4, (2025): 800.
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
253
|