STTTên tài liệu
1. A Critical Review of the Phenomenon of Inhibiting Asphaltene Precipitation in the Petroleum Industry. Processes; Basel Vol. 13, Iss. 1, (2025): 212

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 587
2. Peer review of the pesticide risk assessment of the active substance lysate of Willaertia magna C2c Maky. EFSA Journal; Hoboken Vol. 23, Iss. 1, (Jan 1, 2025).

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 945
3. Peer review of the pesticide risk assessment of the active substance phosphine. EFSA Journal; Hoboken Vol. 23, Iss. 1, (Jan 1, 2025)

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 308
4. Updated peer review of the pesticide risk assessment of the active substance spinosad. EFSA Journal; Hoboken Vol. 23, Iss. 1, (Jan 1, 2025).

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 308
5. Mathematical and computational modeling for organic and insect frass fertilizer production: A systematic review. PLoS One; San Francisco Vol. 20, Iss. 1, (Jan 2025): e0292418.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 501
6. Dietary Intake, Mediterranean and Nordic Diet Adherence in Alzheimer’s Disease and Dementia: A Systematic Review. Nutrients; Basel Vol. 17, Iss. 2, (2025): 336.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 856
7. Prognostic role of geriatric nutritional risk index (GNRI) and controlling nutritional status (CONUT) on outcomes in patients with head and neck cancer: a systematic review and meta-analysis. BMC Cancer; London Vol. 25, (2025): 1-16

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 694
8. Erosive Potential of Sports, Energy Drinks, and Isotonic Solutions on Athletes’ Teeth: A Systematic Review. Nutrients; Basel Vol. 17, Iss. 3, (2025): 403

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 60
9. Aguamiel, a Traditional Mexican Beverage: A Review of Its Nutritional Composition, Health Effects and Conservation. Foods; Basel Vol. 14, Iss. 1, (2025): 134

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 888
10. A Comprehensive Review of Bioactive Tannins in Foods and Beverages: Functional Properties, Health Benefits, and Sensory Qualities. Molecules; Basel Vol. 30, Iss. 4, (2025): 800.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 253
Trang 1 / 35: Đầu Trước 12345678910... Sau Cuối
Scroll