STTTên tài liệu
1. US20230357064 - Enzyme booster technology for advanced decontamination of petroleum hydrocarbons

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp

15/12/2023 643
2. Eco Enzyme (EE) as a Novel Approach for Bone Mineral Dissolution: Implications for Organic Fertilizer Production. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1242, Iss. 1, (Sep 2023): 012021

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2023 998
3. Khả năng khả năng sinh tổng hợp Enzyme Cellulase trong nấm phân giải cellulose

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu

12/10/2023 998
4. Nutritional composition of Cassava (Manihot esculenta) and its application to elder-friendly food based on enzyme treatment. International Journal of Food Properties; Abingdon Vol. 26, Iss. 1, (Sep 2023): 1311-1323

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/09/2023 836
5. Short-term effects of goat milk yogurt-containing angiotensin-converting enzyme inhibitory peptides and two raisin varieties on subjective appetite, blood pressure and glycaemic responses in healthy adults. Results from a randomised clinical trial. The British Journal of Nutrition; Cambridge Vol. 130, Iss. 2, (Jul 2023)

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/07/2023 836
6. Chemical and enzymatic deinking efficiency of agricultural and industrial waste fiber‐based paper packaging. Journal of the Science of Food and Agriculture; London Vol. 103, Iss. 3, (Feb 2023): 1069-1076.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 201
7. Startup sử dụng enzyme “ăn nhựa” để tái chế rác thải thời trang

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Thị trường

08/08/2022 39
8. Enzyme mới được phát hiện giúp khử rác nhựa thành một phân tử đơn giản

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Thị trường

11/07/2022 39
9. EP3988223 - Food waste treatment method using digestive enzyme

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp

6/2022 40
10. Danh mục đề tài, dự án đã thực hiện trong 2020, 2021, 2022 về ứng dụng kỹ thuật lên men trong chế biến thực phẩm (vi sinh, enzym), sản phẩm thực phẩm từ nguồn gốc thực vật

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu

9/5/2022 398
Trang 1 / 6: Đầu Trước 123456 Sau Cuối
Scroll