STTTên tài liệu
1. Can thiệp cải thiện mật độ xương bằng sản phẩm bổ sung Vitamin k2 ở phụ nữ mãn kinh từ 45 tuổi trở lên tại tỉnh Lâm Đồng năm 2023-2024. Vietnam Journal of Community Medicine, Vol. 66, No. 2, 6-11

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 700
2. Complementary Food Supplements Fill Energy and Protein Gaps among Children with Dietary Inadequacy in a Complementary Feeding Trial in Rural Bangladesh. The Journal of Nutrition; Bethesda Vol. 155, Iss. 2, (Feb 2025): 602

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 893
3. Development of nutri-functional paneer whey-based kefir drink. Journal of Food Science and Technology; New Delhi Vol. 62, Iss. 2, (Feb 2025): 254-263.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 258
4. Development of a dietary fiber-rich, high-value food ingredient from cashew juice processing for use in plant-based products. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 19, Iss. 2, (Feb 2025): 1386-1404

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 614
5. Antioxidant-Rich Functional Foods and Exercise: Unlocking Metabolic Health Through Nrf2 and Related Pathways. International Journal of Molecular Sciences; Basel Vol. 26, Iss. 3, (2025): 1098

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 452
6. Nutrient Composition, Sensory Qualities, and Acceptability of Locally Prepared Ready ‐To‐Use Therapeutic Food in Northern Ghana's Hospital Settings. Food Science & Nutrition; Malden, Massachusetts Vol. 13, Iss. 2, (Feb 1, 2025)

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 807
7. Exploring the benefits of astaxanthin as a functional food ingredient: Its effects on oxidative stress and reproductive outcomes in women with PCOS – A systematic review and single-arm meta-analysis of randomized clinical trials. Naunyn - Schmiedeberg's Archives of Pharmacology; Heidelberg Vol. 398, Iss. 2, (Feb 2025): 1155-1169

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 10
8. A Comprehensive Review on Recent Trends and Utilization of Algal β-Glucan for the Development of Nutraceuticals and Functional Foods. Food Reviews International; Philadelphia Vol. 41, Iss. 2, (Feb 2025): 469-490

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 365
9. Recent Advances in the Understanding of Stress Resistance Mechanisms in Probiotics: Relevance for the Design of Functional Food Systems. Probiotics and Antimicrobial Proteins; New York Vol. 17, Iss. 1, (Feb 2025): 138-158

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 559
10. Effects of a food supplement containing phosphatidylserine on cognitive function in Chinese older adults with mild cognitive impairment: A randomized double-blind, placebo-controlled trial. Journal of Affective Disorders15 January 2025

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2025 914
Trang 1 / 45: Đầu Trước 12345678910... Sau Cuối
Scroll