1.
|
Can thiệp cải thiện mật độ xương bằng sản phẩm bổ sung Vitamin k2 ở phụ nữ mãn kinh từ 45 tuổi trở lên tại tỉnh Lâm Đồng năm 2023-2024. Vietnam Journal of Community Medicine, Vol. 66, No. 2, 6-11
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/3/2025
|
601
|
2.
|
Complementary Food Supplements Fill Energy and Protein Gaps among Children with Dietary Inadequacy in a Complementary Feeding Trial in Rural Bangladesh. The Journal of Nutrition; Bethesda Vol. 155, Iss. 2, (Feb 2025): 602
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/3/2025
|
956
|
3.
|
Development of nutri-functional paneer whey-based kefir drink. Journal of Food Science and Technology; New Delhi Vol. 62, Iss. 2, (Feb 2025): 254-263.
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/3/2025
|
159
|
4.
|
Development of a dietary fiber-rich, high-value food ingredient from cashew juice processing for use in plant-based products. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 19, Iss. 2, (Feb 2025): 1386-1404
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/3/2025
|
159
|
5.
|
Antioxidant-Rich Functional Foods and Exercise: Unlocking Metabolic Health Through Nrf2 and Related Pathways. International Journal of Molecular Sciences; Basel Vol. 26, Iss. 3, (2025): 1098
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/3/2025
|
352
|
6.
|
Nutrient Composition, Sensory Qualities, and Acceptability of Locally Prepared Ready ‐To‐Use Therapeutic Food in Northern Ghana's Hospital Settings. Food Science & Nutrition; Malden, Massachusetts Vol. 13, Iss. 2, (Feb 1, 2025)
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/3/2025
|
708
|
7.
|
Exploring the benefits of astaxanthin as a functional food ingredient: Its effects on oxidative stress and reproductive outcomes in women with PCOS – A systematic review and single-arm meta-analysis of randomized clinical trials. Naunyn - Schmiedeberg's Archives of Pharmacology; Heidelberg Vol. 398, Iss. 2, (Feb 2025): 1155-1169
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/3/2025
|
546
|
8.
|
A Comprehensive Review on Recent Trends and Utilization of Algal β-Glucan for the Development of Nutraceuticals and Functional Foods. Food Reviews International; Philadelphia Vol. 41, Iss. 2, (Feb 2025): 469-490
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/3/2025
|
266
|
9.
|
Recent Advances in the Understanding of Stress Resistance Mechanisms in Probiotics: Relevance for the Design of Functional Food Systems. Probiotics and Antimicrobial Proteins; New York Vol. 17, Iss. 1, (Feb 2025): 138-158
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/3/2025
|
104
|
10.
|
Effects of a food supplement containing phosphatidylserine on cognitive function in Chinese older adults with mild cognitive impairment: A randomized double-blind, placebo-controlled trial. Journal of Affective Disorders15 January 2025
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/3/2025
|
459
|