1.
|
Novel nutritionally-enriched gummy jelly infused with nipa palm vinegar powder and nipa palm syrup as functional food ingredients. Heliyon2 November 2023
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/12/2023
|
976
|
2.
|
US20230346529 - Micronutrient delivery to gum pocket
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp
|
15/12/2023
|
338
|
3.
|
The effect of potato starch and xanthan gum addition on cilantro sauce product development. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1169, Iss. 1, (Apr 2023): 012104
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/06/2023
|
340
|
4.
|
Effect of Rhizobium Leguminosarum Inoculum, Rice Hulls, and Urea Fertilizer on Broad Bean Plants’ Growth and Yield Traits (Vicia faba L.). IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1158, Iss. 2, (Apr 2023): 022006
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/05/2023
|
531
|
5.
|
Effect of Rhizobium Leguminosarum Inoculum, Rice Hulls, and Urea Fertilizer on the Availability of Phosphorous and Potassium for the Growth and Yield of Broad Bean (Vicia faba L.). IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1060, Iss. 1, (Jul 2022): 012014
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/7/2022
|
886
|
6.
|
Tiêu chuẩn về Dầu mỏ và các công nghệ liên quan số 06/2022
Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn
|
08/06/2022
|
361
|
7.
|
N-fertiliser application or legume integration enhances N cycling in tropical pastures
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
12/2021
|
90
|
8.
|
Microencapsulation of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pulp oil by spray drying
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
01/07/2020
|
918
|
9.
|
Artificial intelligence as law
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
06/2020
|
919
|
10.
|
The effects of new formulations based on Gum Arabic on antioxidant capacity of tomato (Solanum lycopersicum L.) fruit during storage
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
2020
|
283
|