STTTên tài liệu
1. Fermented Tea as a Food with Functional Value—Its Microbiological Profile, Antioxidant Potential and Phytochemical Composition. Foods; Basel Vol. 13, Iss. 1, (2024): 50.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/02/2024 409
2. Luật định/ quy định giới hạn vi sinh trong thực phẩm các nước: Hàn Quốc, Trung Quốc, Ấn độ, Nhật, Thái Lan....

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu

5/12/2023 58
3. Tiêu chuẩn về Thiết bị gia dụng và thương mại giải trí. Thể thao số 09/2023

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/10/2023 790
4. US11624116 - Bioassisted treatment of microbiologically influenced corrosion in petroleum transporting pipelines

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp

15/05/2023 689
5. Effect of baikal em-1 microbiological fertilizer on growth and development of cotton. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1142, Iss. 1, (Mar 2023): 012100

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/04/2023 850
6. Microbiological Changes during Long-Storage of Beef Meat under Different Temperature and Vacuum-Packaging Conditions. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 4, (2023): 694

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 495
7. Development and Characterization of Antioxidant and Antibacterial Films Based on Potato Starch Incorporating Viola odorata Extract to Improve the Oxidative and Microbiological Quality of Chicken Fillets during Refrigerated Storage. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 15, (2023): 2955

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 495
8. Tiêu chuẩn về Giấy số 06/2022

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/06/2022 1130
9. Đặc tính vi sinh vật, hóa lý của xúc xích và các yếu tố ảnh hưởng

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu

22/5/2022 307
10. Novel Techniques for Microbiological Safety in Meat and Fish Industries

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2022 302
Trang 1 / 2: Đầu Trước 12 Sau Cuối
Scroll