1.
|
Fermented Tea as a Food with Functional Value—Its Microbiological Profile, Antioxidant Potential and Phytochemical Composition. Foods; Basel Vol. 13, Iss. 1, (2024): 50.
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/02/2024
|
409
|
2.
|
Luật định/ quy định giới hạn vi sinh trong thực phẩm các nước: Hàn Quốc, Trung Quốc, Ấn độ, Nhật, Thái Lan....
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu
|
5/12/2023
|
58
|
3.
|
Tiêu chuẩn về Thiết bị gia dụng và thương mại giải trí. Thể thao số 09/2023
Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn
|
08/10/2023
|
790
|
4.
|
US11624116 - Bioassisted treatment of microbiologically influenced corrosion in petroleum transporting pipelines
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp
|
15/05/2023
|
689
|
5.
|
Effect of baikal em-1 microbiological fertilizer on growth and development of cotton. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1142, Iss. 1, (Mar 2023): 012100
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/04/2023
|
850
|
6.
|
Microbiological Changes during Long-Storage of Beef Meat under Different Temperature and Vacuum-Packaging Conditions. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 4, (2023): 694
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/03/2023
|
495
|
7.
|
Development and Characterization of Antioxidant and Antibacterial Films Based on Potato Starch Incorporating Viola odorata Extract to Improve the Oxidative and Microbiological Quality of Chicken Fillets during Refrigerated Storage. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 15, (2023): 2955
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/03/2023
|
495
|
8.
|
Tiêu chuẩn về Giấy số 06/2022
Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn
|
08/06/2022
|
1130
|
9.
|
Đặc tính vi sinh vật, hóa lý của xúc xích và các yếu tố ảnh hưởng
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu
|
22/5/2022
|
307
|
10.
|
Novel Techniques for Microbiological Safety in Meat and Fish Industries
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/1/2022
|
302
|