STTTên tài liệu
1. Biofertilizer Industry and Research Developments in China: A Mini‐Review. Microbial Biotechnology; Bedford Vol. 18, Iss. 5, (May 1, 2025)

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/7/2025 985
2. Microbial Selenium-Enriched Bacterial Fertilizer: Biofortification Technology to Boost Pea Sprout Quality and Selenium Content. Agronomy; Basel Vol. 15, Iss. 2, (2025): 430

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 630
3. Effect of Application of Nitrogen Fertilizer, Microbial and Humic Substance-Based Biostimulants on Soil Microbiological Properties During Strawberry (Fragaria × ananassa Duch.) Cultivation. Horticulturae; Basel Vol. 11, Iss. 2, (2025): 119

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 632
4. Effects of Microbial Fertilizer Application on Soil Ecology in Saline–Alkali Fields. Agronomy; Basel Vol. 15, Iss. 1, (2025): 14

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 274
5. Effects of Different Nitrogen Fertilizer Application Rates on Soil Microbial Structure in Paddy Soil When Combined with Rice Straw Return. Microorganisms; Basel Vol. 13, Iss. 1, (2025): 79

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 436
6. Green Tea with Rhubarb Root Reduces Plasma Lipids While Preserving Gut Microbial Stability in a Healthy Human Cohort. Metabolites; Basel Vol. 15, Iss. 2, (2025): 139

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 436
7. Microbial pesticides: challenges and future perspectives for non-target organism testing. Environmental Sciences Europe; Heidelberg Vol. 36, Iss. 1, (Dec 2024): 205.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 81
8. ects of microbial organic fertilizer on glycoalkaloid content and yield of Solanum procumbens Lour.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 716
9. Potential of co-application of microbial enriched winery solid waste compost and inorganic fertilizers to enhance maize growth and yield parameters. Discover Sustainability; Hamburg Vol. 5, Iss. 1, (Dec 2024): 512.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 716
10. Nutritional quality and microbial diversity of Chhurpe from different milk sources: an ethnic fermented food of high-altitude regions of the Western Himalayas. Discover Food (2024) 4:10

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2025 878
Trang 1 / 65: Đầu Trước 12345678910... Sau Cuối
Scroll