1.
|
Biofertilizer Industry and Research Developments in China: A Mini‐Review. Microbial Biotechnology; Bedford Vol. 18, Iss. 5, (May 1, 2025)
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/7/2025
|
985
|
2.
|
Microbial Selenium-Enriched Bacterial Fertilizer: Biofortification Technology to Boost Pea Sprout Quality and Selenium Content. Agronomy; Basel Vol. 15, Iss. 2, (2025): 430
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
630
|
3.
|
Effect of Application of Nitrogen Fertilizer, Microbial and Humic Substance-Based Biostimulants on Soil Microbiological Properties During Strawberry (Fragaria × ananassa Duch.) Cultivation. Horticulturae; Basel Vol. 11, Iss. 2, (2025): 119
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
632
|
4.
|
Effects of Microbial Fertilizer Application on Soil Ecology in Saline–Alkali Fields. Agronomy; Basel Vol. 15, Iss. 1, (2025): 14
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
274
|
5.
|
Effects of Different Nitrogen Fertilizer Application Rates on Soil Microbial Structure in Paddy Soil When Combined with Rice Straw Return. Microorganisms; Basel Vol. 13, Iss. 1, (2025): 79
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
436
|
6.
|
Green Tea with Rhubarb Root Reduces Plasma Lipids While Preserving Gut Microbial Stability in a Healthy Human Cohort. Metabolites; Basel Vol. 15, Iss. 2, (2025): 139
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/2/2025
|
436
|
7.
|
Microbial pesticides: challenges and future perspectives for non-target organism testing. Environmental Sciences Europe; Heidelberg Vol. 36, Iss. 1, (Dec 2024): 205.
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/1/2025
|
81
|
8.
|
ects of microbial organic fertilizer on glycoalkaloid content and yield of Solanum procumbens Lour.
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/1/2025
|
716
|
9.
|
Potential of co-application of microbial enriched winery solid waste compost and inorganic fertilizers to enhance maize growth and yield parameters. Discover Sustainability; Hamburg Vol. 5, Iss. 1, (Dec 2024): 512.
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/1/2025
|
716
|
10.
|
Nutritional quality and microbial diversity of Chhurpe from different milk sources: an ethnic fermented food of high-altitude regions of the Western Himalayas. Discover Food (2024) 4:10
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/1/2025
|
878
|