1.
|
Analysis of Multi-Mycotoxins in Commonly Consumed Spices Using the LC-MS/MS Method for Assessing Food Safety Risks. Microorganisms; Basel Vol. 11, Iss. 7, (2023): 1786
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/03/2023
|
184
|
2.
|
Principle-based recommendations for big data and machine learning in food safety: the P-SAFETY model. AI & Society; London Vol. 38, Iss. 1, (Feb 2023): 5-20.
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/02/2023
|
21
|
3.
|
Artificial intelligence in the simulation of fungicide management scenarios for satisfactory yield and food safety in oat crops. Revista de Gestão Social e Ambiental; São Paulo Vol. 17, Iss. 1, (2023): 1-18
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/1/2023
|
378
|
4.
|
Tiêu chuẩn về Công nghệ thực phẩm số 09/2022
Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn
|
08/09/2022
|
917
|
5.
|
Tiêu chuẩn về Công nghệ thực phẩm số 07/2022
Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn
|
08/07/2022
|
1219
|
6.
|
Tiêu chuẩn về Dịch vụ. Tổ chức, quản lý và chất lượng công ty số 07/2022
Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn
|
08/07/2022
|
775
|
7.
|
Botanical pesticides, a potential ethnobotany Karo Regency to support food safety of the horticultural product. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1005, Iss. 1, (Mar 2022): 012020
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/3/2022
|
925
|
8.
|
Enterobacteriaceae in food safety with an emphasis on raw milk and meat
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/1/2022
|
290
|
9.
|
Optical Screening Methods for Pesticide Residue Detection in Food Matrices: Advances and Emerging Analytical Trends
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
2021
|
290
|