STTTên tài liệu
1. Nutraceutical Potential and Food Safety of Fructose in Soda and Diet Beverages. Foods; Basel Vol. 14, Iss. 4, (2025): 648.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/2/2025 431
2. Analysis of Multi-Mycotoxins in Commonly Consumed Spices Using the LC-MS/MS Method for Assessing Food Safety Risks. Microorganisms; Basel Vol. 11, Iss. 7, (2023): 1786

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 238
3. Principle-based recommendations for big data and machine learning in food safety: the P-SAFETY model. AI & Society; London Vol. 38, Iss. 1, (Feb 2023): 5-20.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/02/2023 237
4. Artificial intelligence in the simulation of fungicide management scenarios for satisfactory yield and food safety in oat crops. Revista de Gestão Social e Ambiental; São Paulo Vol. 17, Iss. 1, (2023): 1-18

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2023 874
5. Tiêu chuẩn về Công nghệ thực phẩm số 09/2022

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/09/2022 783
6. Tiêu chuẩn về Công nghệ thực phẩm số 07/2022

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/07/2022 1528
7. Tiêu chuẩn về Dịch vụ. Tổ chức, quản lý và chất lượng công ty số 07/2022

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/07/2022 940
8. Botanical pesticides, a potential ethnobotany Karo Regency to support food safety of the horticultural product. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1005, Iss. 1, (Mar 2022): 012020

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2022 679
9. Enterobacteriaceae in food safety with an emphasis on raw milk and meat

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2022 959
10. Optical Screening Methods for Pesticide Residue Detection in Food Matrices: Advances and Emerging Analytical Trends

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2021 959
Scroll