STTTên tài liệu
1. Analysis of Multi-Mycotoxins in Commonly Consumed Spices Using the LC-MS/MS Method for Assessing Food Safety Risks. Microorganisms; Basel Vol. 11, Iss. 7, (2023): 1786

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 184
2. Principle-based recommendations for big data and machine learning in food safety: the P-SAFETY model. AI & Society; London Vol. 38, Iss. 1, (Feb 2023): 5-20.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/02/2023 21
3. Artificial intelligence in the simulation of fungicide management scenarios for satisfactory yield and food safety in oat crops. Revista de Gestão Social e Ambiental; São Paulo Vol. 17, Iss. 1, (2023): 1-18

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2023 378
4. Tiêu chuẩn về Công nghệ thực phẩm số 09/2022

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/09/2022 917
5. Tiêu chuẩn về Công nghệ thực phẩm số 07/2022

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/07/2022 1219
6. Tiêu chuẩn về Dịch vụ. Tổ chức, quản lý và chất lượng công ty số 07/2022

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/07/2022 775
7. Botanical pesticides, a potential ethnobotany Karo Regency to support food safety of the horticultural product. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1005, Iss. 1, (Mar 2022): 012020

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2022 925
8. Enterobacteriaceae in food safety with an emphasis on raw milk and meat

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2022 290
9. Optical Screening Methods for Pesticide Residue Detection in Food Matrices: Advances and Emerging Analytical Trends

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2021 290
Scroll