1.
|
Pseudocereals: Development of functional foods, their properties, challenges, and opportunities in food processing industry. International Food Research Journal; Selangor Vol. 31, Iss. 2, (2024): 266-275
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/4/2024
|
824
|
2.
|
Pseudocereals: Development of functional foods, their properties, challenges, and opportunities in food processing industry. International Food Research Journal; Selangor Vol. 31, Iss. 2, (2024): 266-275
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/4/2024
|
469
|
3.
|
Tiêu chuẩn về Công nghệ thực phẩm số 01/2023
Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn
|
10/05/2023
|
829
|
4.
|
Tài liệu về ngũ cốc: khái niệm, phân loại
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu
|
29/10/2021
|
283
|
5.
|
Ergot Alkaloids Mycotoxins in Cereals and Cereal-Derived Food Products: Characteristics, Toxicity, Prevalence, and Control Strategies
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
27/7/2021
|
274
|
6.
|
Tiêu chuẩn về Công nghệ thực phẩm số 03/2020
Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn
|
03/2020
|
1259
|
7.
|
Tiêu chuẩn về Công nghệ thực phẩm số 01/2020
Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn
|
01/2020
|
909
|
8.
|
Biofertilizers Based on Bacterial Endophytes Isolated from Cereals: Potential Solution to Enhance These Crops
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
2018
|
908
|