STTTên tài liệu
1. Pseudocereals: Development of functional foods, their properties, challenges, and opportunities in food processing industry. International Food Research Journal; Selangor Vol. 31, Iss. 2, (2024): 266-275

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/4/2024 824
2. Pseudocereals: Development of functional foods, their properties, challenges, and opportunities in food processing industry. International Food Research Journal; Selangor Vol. 31, Iss. 2, (2024): 266-275

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/4/2024 469
3. Tiêu chuẩn về Công nghệ thực phẩm số 01/2023

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

10/05/2023 829
4. Tài liệu về ngũ cốc: khái niệm, phân loại

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu

29/10/2021 283
5. Ergot Alkaloids Mycotoxins in Cereals and Cereal-Derived Food Products: Characteristics, Toxicity, Prevalence, and Control Strategies

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

27/7/2021 274
6. Tiêu chuẩn về Công nghệ thực phẩm số 03/2020

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

03/2020 1259
7. Tiêu chuẩn về Công nghệ thực phẩm số 01/2020

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

01/2020 909
8. Biofertilizers Based on Bacterial Endophytes Isolated from Cereals: Potential Solution to Enhance These Crops

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2018 908
Scroll