STTTên tài liệu
1. Enhanced Yield of Mungbean (Vigna radiata L.) using Bacterial Biofertilizer. Biosciences Biotechnology Research Asia; Bhopal Vol. 21, Iss. 1, (Mar 2024): 89-98

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/4/2024 793
2. Tiêu chuẩn về Công nghệ thông tin. Máy văn phòng số 02/2024

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/03/2024 183
3. Multiple micronutrient deficiencies in early life cause multi-kingdom alterations in the gut microbiome and intrinsic antibiotic resistance genes in mice. Nature Microbiology; London Vol. 8, Iss. 12, (Dec 2023): 2392-2405

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/02/2024 514
4. IoT and radio telemetry based wireless engine control and real-time position tracking system for an agricultural tractor. Discover Internet of Things; Cham Vol. 3, Iss. 1, (Dec 2023)

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/12/2023 352
5. Real‐time vibration monitoring and analysis of agricultural tractor drivers using an IoT‐based system. Journal of Field Robotics; Hoboken Vol. 40, Iss. 7, (Oct 2023): 1723-1738

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/12/2023 707
6. Supplementation with a high-glucose drink stimulates anti-tumor immune responses to glioblastoma via gut microbiota modulation. Cell Reports 6 October 2023

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/11/2023 73
7. Tiêu chuẩn về Công nghệ thông tin. Máy văn phòng số 09/2023

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/10/2023 949
8. FPT Long Châu phân phối sản phẩm Vitabiotics tại Việt Nam

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Thị trường

28/09/2023 900
9. Perilla, sunflower, and tea seed oils as potential dietary supplements with anti-obesity effects by modulating the gut microbiota composition in mice fed a high-fat diet. European Journal of Nutrition; Heidelberg Vol. 62, Iss. 6, (Sep 2023): 2509-2525

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/09/2023 901
10. Production and evaluation of a functional fruit beverage consisting of mango juice and probiotic bacteria. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 17, Iss. 4, (Aug 2023): 3240-3253

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/08/2023 103
Trang 1 / 145: Đầu Trước 12345678910... Sau Cuối
Scroll