1.
|
Enhanced Yield of Mungbean (Vigna radiata L.) using Bacterial Biofertilizer. Biosciences Biotechnology Research Asia; Bhopal Vol. 21, Iss. 1, (Mar 2024): 89-98
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/4/2024
|
793
|
2.
|
Tiêu chuẩn về Công nghệ thông tin. Máy văn phòng số 02/2024
Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn
|
08/03/2024
|
183
|
3.
|
Multiple micronutrient deficiencies in early life cause multi-kingdom alterations in the gut microbiome and intrinsic antibiotic resistance genes in mice. Nature Microbiology; London Vol. 8, Iss. 12, (Dec 2023): 2392-2405
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/02/2024
|
514
|
4.
|
IoT and radio telemetry based wireless engine control and real-time position tracking system for an agricultural tractor. Discover Internet of Things; Cham Vol. 3, Iss. 1, (Dec 2023)
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/12/2023
|
352
|
5.
|
Real‐time vibration monitoring and analysis of agricultural tractor drivers using an IoT‐based system. Journal of Field Robotics; Hoboken Vol. 40, Iss. 7, (Oct 2023): 1723-1738
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/12/2023
|
707
|
6.
|
Supplementation with a high-glucose drink stimulates anti-tumor immune responses to glioblastoma via gut microbiota modulation. Cell Reports 6 October 2023
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/11/2023
|
73
|
7.
|
Tiêu chuẩn về Công nghệ thông tin. Máy văn phòng số 09/2023
Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn
|
08/10/2023
|
949
|
8.
|
FPT Long Châu phân phối sản phẩm Vitabiotics tại Việt Nam
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Thị trường
|
28/09/2023
|
900
|
9.
|
Perilla, sunflower, and tea seed oils as potential dietary supplements with anti-obesity effects by modulating the gut microbiota composition in mice fed a high-fat diet. European Journal of Nutrition; Heidelberg Vol. 62, Iss. 6, (Sep 2023): 2509-2525
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/09/2023
|
901
|
10.
|
Production and evaluation of a functional fruit beverage consisting of mango juice and probiotic bacteria. Journal of Food Measurement & Characterization; New York Vol. 17, Iss. 4, (Aug 2023): 3240-3253
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/08/2023
|
103
|