STTTên tài liệu
1. Tiêu chuẩn về Công nghệ thực phẩm số 12/2024

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/12/2024 30
2. Maximizing Vegetable Growth Potential: Evaluating the Synergistic Impact of Vermicompost and NPK Fertilizer Amended Soil.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/10/2024 20
3. Hạt nêm từ rau củ : thành phần, giá trị dinh dưỡng, ứng dụng

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu

30/9/2024 849
4. Spice and herb oil as potential alternative to agrochemicals in postharvest management of fruits and vegetables.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/9/2024 213
5. Potential of tuba plant root (Derris elliptica) as a vegetable pesticide ingredient: A review. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1253, Iss. 1, (Oct 2023): 012122.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/11/2023 213
6. EP4249455A1 - Procedure for obtaining organic liquid fertilizer rich in humic substances of vegetable origin

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp

15/10/2023 568
7. Evaluation System of Intercropping Functional Food Sweet Corn and Vegetable Soybean in Different Planting Density and Compound Fertilizers Dosages. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1228, Iss. 1, (Aug 2023): 012027

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/09/2023 406
8. US20230165263 - New process of treatment of fruit and vegetables

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp

15/06/2023 762
9. EP3200617 - Improved sugar-depleted fruit or vegetable juice and juice-retaining fruit or vegetable derived matter, methods of producing the same and the use thereof to maintain health and to treat and prevent medical ailments

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp

15/06/2023 600
10. US20230148608 - Fruit and Vegetable-Based Fermentate Compositions and Methods of Making and Using the Same

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp

15/06/2023 955
Trang 1 / 8: Đầu Trước 12345678 Sau Cuối
Scroll