STTTên tài liệu
1. Tiêu chuẩn về Cao su và chất dẻo số 01/2025

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/01/2025 907
2. Effect of functionalization of raw materials on the quality of instant chocolate drink with sensory, physicochemical and anti-diabetic parameters. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1230, Iss. 1, (Sep 2023): 012159

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/09/2023 900
3. Obtaining of complex hydrogel fertilizers with moisture-retaining NPK based on local raw materials. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science; Bristol Vol. 1142, Iss. 1, (Mar 2023): 012055

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/04/2023 738
4. Tiêu chuẩn về Cao su và chất dẻo số 08/2022

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

10/08/2022 1076
5. Tiêu chuẩn về Công nghệ hóa chất số 01/2022

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/01/2022 195
6. Tiêu chuẩn về Công nghệ hóa chất số 11/2021

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/11/2021 234
7. Tiêu chuẩn về Cao su và chất dẻo số 11/2021

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/11/2021 256
8. The Use of Grain and Fruit and Berry Raw Materials as a Basis for the Production of Soft Drinks

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/9/2021 104
9. Tiêu chuẩn về Cao su và chất dẻo số 09/2021

Loại Cơ sở dữ liệu: Tiêu chuẩn

08/09/2021 213
10. Liquid Organic Fertilizer Development Strategy Based Coffee Leather and Raw Materials to Increase Revenue Local Coffee Robusta Farmers.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/4/2021 458
Trang 1 / 2: Đầu Trước 12 Sau Cuối
Scroll