STTTên tài liệu
1. Nghiên cứu về Phô mai: giàu canxi tốt cho xương

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo yêu cầu

29/10/2020 512
2. Inhibition of markers of bone resorption by consumption of vitamin D and calcium-fortified soft plain cheese by institutionalised elderly women

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

14/10/2009 511
3. Fermented dairy products consumption is associated with attenuated cortical bone loss independently of total calcium, protein, and energy intakes in healthy postmenopausal women

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2018 673
4. Characterization of Calcium Lactate Crystals on Cheddar Cheese by Image Analysis

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

06/2008 318
5. Development of the calcium-and-collagen-rich soft curd cheese technology

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2018 317
6. Cheese in nutrition and health Barbara Walther

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2008 480
7. Calcium: a key factor in controlling cheese functionality

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

07/2006 480
8. Influence of Dangke (Cheese Typical Enrekang, South Sulawesi) Consumption to calcium and phosphate levels in saliva, Remineralization of enamel, Number and Type of Bacteria in Dental Plaque

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

07/2006 480
9. Consumption of Vitamin D-and Calcium-Fortified Soft White Cheese Lowers the Biochemical Marker of Bone Resorption TRAP 5b in Postmenopausal Women at Moderate Risk of Osteoporosis Fracture

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

07/2006 759
10. Xây dựng quy trình công nghệ sản xuất pho mát bán cứng có sử dụng chế phẩm proteaza axit từ aspergillus awamori thay thế một số phần rennin

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

2005 1099
Trang 1 / 2: Đầu Trước 12 Sau Cuối
Scroll