1.
|
Electricity production using food waste: a review. Environmental Chemistry Letters; Dordrecht Vol. 21, Iss. 2, (Apr 2023): 839-864.
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/06/2023
|
155
|
2.
|
Organic fertilizer made from food waste improves nitrogen mineralization by altering aggregate-associated microbial biomass and enzyme activities in Chinese paddy soil. Journal of Soils and Sediments; Dordrecht Vol. 23, Iss. 3, (Mar 2023): 1156-1168.
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/04/2023
|
952
|
3.
|
US20230093817 - Artificial Intelligence Based IoT System for Managing and Optimizing Shopping Lists, Purchased Items, Shopping Visits, Delivery Schedules and Reducing Food Waste
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp
|
15/04/2023
|
599
|
4.
|
US11389992 - Small footprint pre-treatment plant and decentralized food waste separation and treatment
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp
|
9/2022
|
760
|
5.
|
EP4063034 - Small footprint pre-treatment plant and decentralized food waste separation and treatment
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp
|
9/2022
|
762
|
6.
|
Recent advances on organic biofertilizer production from anaerobic fermentation of food waste: Overview. International Journal of Food Microbiology; Amsterdam Vol. 374, (Aug 2, 2022)
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
15/8/2022
|
404
|
7.
|
C/N-Dependent Element Bioconversion Efficiency and Antimicrobial Protein Expression in Food Waste Treatment by Black Soldier Fly Larvae. International Journal of Molecular Sciences; Basel Vol. 23, Iss. 9, (2022): 5036
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
2022
|
214
|
8.
|
EP3216778 - Food waste treatment apparatus
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp
|
6/2022
|
846
|
9.
|
EP3988223 - Food waste treatment method using digestive enzyme
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin Sở hữu công nghiệp
|
6/2022
|
846
|
10.
|
Potential Applications of Frass Derived from Black Soldier Fly Larvae Treatment of Food Waste: A Review. Foods; Basel Vol. 11, Iss. 17, (2022): 2664
Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu
|
3/2022
|
846
|