Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

Cung cấp toàn văn các tổng quan, báo cáo ngành, bài trích, số liệu thống kê, thông tin công nghệ,.... liên quan đến lĩnh vực nghiên cứu, sản xuất của doanh nghiệp.

STTTên tài liệu
1. Preparation and Pesticide Release Performance of Carboxymethyl Chitosan Film. Journal of Physics: Conference Series; Bristol Vol. 2679, Iss. 1, (Jan 2024): 012027

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/02/2024 767
2. Chitosan-nanocrystal cellulose composite coating could inhibit fruit decay rate and maintain the texture parameters of fruit in okra (Abelmoschus esculentus [L.] Moench)

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 605
3. Influence of encapsulation with chitosan and tragacanth gum on physicochemical and overall impression of probiotic pineapple juice

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/06/2023 961
4. Chitosan Coating Functionalized with Flaxseed Oil and Green Tea Extract as a Bio-Based Solution for Beef Preservation. Foods; Basel Vol. 12, Iss. 7, (2023): 1447.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/03/2023 799
5. Artificial intelligence-based optimization for chitosan nanoparticles biosynthesis, characterization and in‑vitro assessment of its anti-biofilm potentiality. Scientific Reports (Nature Publisher Group); London Vol. 13, Iss. 1, (2023): 4401.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/02/2023 166
6. Slow-release mineral fertilizer system with chitosan and oleic acid-coated struvite-K derived from pumpkin pulp. Cellulose; Dordrecht Vol. 29, Iss. 4, (Mar 2022): 2513-2523.

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2022 522
7. Effect of Chitosan-24-Epibrassinolide Composite Coating on the Quality Attributes of Late-Harvested Pomegranate Fruit under Simulated Commercial Storage Conditions

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/1/2022 358
8. The characteristics of membrane chitosan from Mytilus sp and potential used in water treatment

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/4/2021 358
9. Performance evaluation of cassava peels starch-based edible coating incorporated with chitosan on the shelf-life of fresh-cut pineapples (Ananas comosus)

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/4/2021 713
10. The effectiveness of chitosan from shrimp skin as a natural preservative for meatball

Loại Cơ sở dữ liệu: Thông tin theo lĩnh vực nghiên cứu

15/3/2021 713
Trang 1 / 2: Đầu Trước 12 Sau Cuối
Scroll